Zanimljiva astrologija !!!


Horoskop za ZAGORELE: Blizanci duplo pate kad apstiniraju, Rak do seksa dolazi kukanjem… 🙂TAMABEPA022-620x350

Da li ste ikada razmišljale o seksualnoj apstinenciji ili to nesvesno prebrodite? Ovaj horoskop će vam pomoći da lakše razumete i pobedite tu “tešku bolest”.
Ovan

Žene u znaku Ovna su poznate po dominaciji pa je nekako normalno da su skoro uvek u krizi kada nemaju seksualne odnose. Njih će uvek jako da pogodi ako ih muškarac, ne daj bože, odbije. Tada ne samo da ih pukne napaljenost, nego postaju žestoko agresivne i neretko umeju da upotrebe silu i njome primoraju partnera na odnos, da ne kažem silovanje.

Bik

Bikovi su veoma za*ebani kada je kriza za seksom u pitanju. Pošto je takva situacija, oni su nekako navikli na tu ne*ebicu i samim tim očvrsnuli u smislu da mogu da apstiniraju i po nekoliko godina. Malo bolesno, zar ne?!

Blizanci

Blizanci, kap što i samo naziv kaže, očigledno je da svaka osoba u ovom znaku ima u glavi još jednu ili više osoba pa kad apstiniraju od seksa oni nekako duplo pate. Neretko i pričaju sa sobom tako da ako vidite neku osobu na ulici koja lupeta na sav glas neke perverzije, to je sigurno Blizanac. Takoreći, svađa se sam sa sobom. Savet je: Pravac malo do bolnice da porazgovaraš sa psihijatrom, to ne boli, mnogo.

Rak

Rak, veoma emotivan znak i kada je u pitanju antiseks period. Toliko su emotivni da će nesvesno da smaraju svoje prijatelje muškog pola kako im je teško bla bla truć, a zapravo žele da ih odvuku u krevet i prekinu agoniju ne*ebice. Veoma za*ebano kod njih je što se ne zna kada su u ljubavnom a kada u seksualnom nagonu. Pazite se, oni dolaze do seksa kukanjem.

Lav

Lav je možda i najekstremniji znak u ovoj ne*ebica kategoriji. Vrlo često osobe u ovom znaku pribegavaju metodi “opij se i bole te pizza” ali i sami znaju da alkohol nije rešenje. Dobro, možda jedino Vinjak pomaže. Ako vidite navinjakovanu devojku 94% je u znaku Lava. Sreća po okolinu je što nisu agresivni nego samo pijani i naloženi.

Devica

Sve što ste ranije mislili o Devicama, zaboravite. Ovaj znak je vrlo za*eban u momentima ne*ebice. Naime, Devica u suštini skoro svakodnevno upadaju u ovakvu vrstu krize. Devica čak ume i neposredno posle seksualnog odnosa da upadne u bedak jer oni to vole mnogo i uvek. Nema pomoći pripadnicima ovog znaka osim seks terapije. Seks 6 puta na dan će da ih drži mirne sigurno. Ma biće ko bubice.

Vaga

Veruje se da Vage prve dobijaju seksualne nagone, još u ranom detinjstvu. Sigurno ste videli neko ludo dete koje napastvuje šta stigne. To su Vage. Ultra zavisnici o seksu. Njima je često i jedan muškarac malo za dobar seksualni odnos pa samim tim njih udara ne*ebica punom snagom. One su spremne da obilaze komšiluk jer “može kafica” uvek bude dobar izgovor da se ugasi unutrašnji plamen.

Škorpija

Škorpija je perverznjak, ali takođe istrenirane su da čekaju dugo dobar seks. Ponekad i godinama. To ume da deluje bolesno obzirom da ih svi jure a one “čekaju onog pravog”. Nikada neće da vam priznaju da ih drma kriza ali kada ostanu same, znajte da se pripadnice ovog znaka pipkaju po celu noć. Maratonsko gledanje pornića im je glavni fetiš kada nemaju partnera.

Strelac

Strelac… Ovo je pravi terminator od žene. Najduže izdržava pod ne*ebicom, ali ne popušta. Iako vole seks previše, Strelci ne odlaze u krevet sa prvim koji naiđe jer ima penis… One čekaju svog muškarca u zasedi dugo čak i pod krizom. Čak ih ta kriza potstiče da budu još strpljivije a kada dođe momenat, vade svoje strele i pogađaju u srce. Za*ebane su to žene skroz.

Jarac

Žene u znaku Jarca vole da se igraju, odlažu i sve to u svrhu boljeg seksa. Ne podnose dobro nejebicu ali idu logikom “što duže trpim, bolje će da bude”. Žena Jarac voli da flertuje ali vam neće staviti do znanja da je željna ili zagorela. Čak odaje utisak veoma zadovoljne osobe kojoj seks nije ni na kraj pameti. Znajte, tada su najzagorelije.

Vodolija

Vodolija… Žena od vode. Njima je skroz normalno da celu zimu prezime bez seksa ali kada dođe lepo vreme, one prosto mirišu na seks. Ako odu na more, startovaće svakog mužjaka i sve u cilju da se nadoknadi “zimski san”. Posle zime su bukvalno gladne seksa, napaljene, zagorele, ma sve. 5 u 1. Veruje se da ovaj znak ima najperverznije misli kada ih drma ne*ebica.

Ribe

Ribe… Zamislite ovo ludilo… Ribe u znaku Ribe… Nemanje seksa za žene u ovom znaku je katastrofa! Istina je da Ribe veoma lako dolaze do intimnih momenata sa muškarcima, a neretko umeju da se povataju i sa drugaricom. Znači, ne*ebica je katastrofalna za njih i sve čine da do nje ne dođe. Ako do nje dođe, namazane u duši, Ribe će da udave plen kao Anakonda. Ribe su, ali zmije u duši.

Advertisements