Zanimljiva astrologija !!!


Kakve cica-mace traže frajeri: Bik hoće kuvaricu, Škorpija neku s mnogo energije za sekstri-amorove-strele-ljubav-1328585176-71123

Svaki znak horoskopa ima neke posebne želje kada traži ženu svog života. Da vidimo koji bi znak mogao da potraži baš vas.
Ovan traži partnerku koja će misliti sve najbolje o njemu, a čim to nestane, nestaje i partnerka. On će svoj ritam života pokušati da nametne svima, pa tako i partnerki koja jednostavno mora da se prilagodi – ili da ide.

Bik voli uživanje i zabavu, ali isto tako obožava i svoj red i mir, pa će tako partnerka morati da bude spremna na činjenicu da impulsivnih odlazaka u bioskop ili na izlet jednostavno nema. I da, mora da zna da kuva … dobro da kuva.

Blizanci obožavaju zabavu svake vrste, tako da će se njihova draga stalno osećati kao da je u vezi sa tinejdžerom. Ipak, s obzirom da oni na isti način pristupaju svemu u životu, pa i ozbiljnim stvarima, morate da budete spremni na razna čuda i probleme.

Rak brzo menja raspoloženja, tako mora stalno da mu se ugađa kako bi se osećao sigurno i zaštićeno u vezi. Iako je to prilično naporno, Rak će sve to vratiti s kamatama svojom odanošću i posvećenošću vezi.

Lav živi od pažnje drugih ljudi, pa osoba koja je s njim u vezi mora apsolutno stalno da niže pohvale i sluša njegove monologe o sopstvenoj vrednosti. Sve mora da bude po njegovom i ako ga zapostavite samo jedan dan, problemi stižu u talasima.

Devica se prepoznaje nadaleko kao sređen, lepo obučen i ispeglan muškarac, ali takav je i u ostalim segmentima života – u svemu traži dlaku u jajetu. Mali problem je činjenica da želi da planira i ljubav.

Vaga je, naravno, neodlučna i uvek spremna na kompromis, samo da ne bude svađe i problema. S njima na početku ne znate da li su zaljubljeni u vas ili samo izuzetno pristojni, a sjajna karakteristika ovog znaka je da, za razliku od većine muškaraca, zna da se izvini.

Škorpija se jako teško vezuje, a često će misliti da su seks i ljubav ista stvar – kao zavisnik od redovnih doza zadovoljstva, želi seks uvek i svuda. Ipak, za takvog tipa vam treba mnogo mašte, energije i strpljenja.

Strelac će se teško zadržati s jednom ženom ako ona misli da kontroliše njegovo vreme i upravlja onim što radi. Oni su promenjivi i nestalni i rade samo ono što hoće, a uz to sve mora da bude vrhunac hedonizma.

Jarac je strpljiv kada pokušava da se ostvari u vezi, ali to čekanje ga vrlo često odvede u slepu ulicu. U vezi sve mora da bude po pravilima – njegovim, naravno, ali ako prođete sve njegove testove, očekuje vas lep život.

Vodolija je neuhvatljiv muškarac, teško ga je naterati pred matičara jer živi za društvo, a ne za brak koji jednostavno ne može ozbiljno da shvati – to je samo parče papira. On zapravo traži ženu koja će mu biti prijatelj, pa tek onda sve ostalo.

Ribe se teško otvaraju, tek kada su sigurne da osoba može da se uklopi u njegov život može doći do dublje povezanosti, ali to uklapanje znači da nema ograničenja za njegove potrebe (koje ne uključuju seks s drugim ženama).

Advertisements