Dnevni horoskop za Ponedeljak 01.06.2015.


Horoskopski-znaci (1)Ovan

Ovog ponedeljka se osećate prilično dobro. Imate dosta energije. Danas Vam sve ide od ruke. Idite na kraći put ili posetite drage ljude danas.

Bik

Nervozni ste. Ne dopada Vam se što se ne ceni dovoljno Vaš trud. Pazite kome pozajmljujete novac.

Blizanci

Drugi ljudi su Vam od pomoći. Iskoristite to. Nemojte biti tvrdoglavi i nemojte čekati da se stvari same dese. Pokrenite se na poslu ili u vezi sa istim.

Rak

Danas imate dosta posla. Dobro ste raspoloženi i orni za rad. Ne preuzimajte na sebe veću odgovornost od one koju možete podneti.

Lav

Jako ste dobro raspoloženi danas. Aktivni ste i imate višak energije. Potrudite se da se usredsredite da prijatelje. Ne radi Vam se danas, ali ćete svakako biti efikasni.

Devica

Najbolje bi  bilo da popričate sa članovima porodice o nekim problemima koje treba rešiti. Dobro ste organizovani. Posao Vam ide od ruke. Malo više odmarajte i sve će biti u redu.

Vaga

Danas biste mogli više da šetate ili da idete na neki put. Dobro ste i raspoloženi. Potrudite se da budete prijatni prema drugima, pa čak i ako Vam se ne dopadaju.

Škorpija

Danas je dobar dan za posao i zaradu. Ukoliko imate neke važne stvari da odradite, završite to danas. Dobro se osećate.

Strelac

I danas ste dobro raspoloženi. Budite optimistični i gledajte da ne trošite energiju na nebitne ljude. Provedite više vremena u okviru porodice.

Jarac

Umorni ste i ne radi Vam se ništa. Budite prijatni prema drugima. Odmarajte više posle posla.

Vodolija

Družite se više sa dragim ljudima. Danas je ponedeljak, ali ne treba da budete toliko napeti. Potrudite se da nađete zajednički jezik sa kolegama.

Ribe

Dajte sve od sebe da se usmerite na pozitivne stavke na poslu. Budite optimistični, ali nemojte otaljavati posao, nego dajte sve od sebe da obaveze odradite na vreme.

Advertisements